二重のまぶた手術について Double eyelid surgery

RIX 40代 女性

私は中国出身で、現在はドイツに住んでいます。
残念ながら、私は日本語が話せません。
私の目は異なるサイズです。
私が子供の頃、左まぶたに何かが成長しました。
私は今、2つの目を同じように見せる手術を、もちろん良い方法で行うことを考えています。
それは可能でしょうか。

ありがとう。

I am from China, now live in Germany.
Unfortunately I cannot speak Japanese.
My eyes are in different size.
When I was a kid, something grew in my left eyelid.
I am now thinking of have a surgery to make the two eyes look same, of course in a good way.
I wonder whether it's possible.

Thanks.

竹村一人

2019-10-02

(2019-10-05)

I'm Takemura,Kazuto of Akihabara Cosmetic Surgery

Considering from pictures, your left double eyelid is wider than right's.
So it is a simple good way that your right double eyelid is widened.
I think the non-incisional method is sufficient.

Vielen Dank für Ihre Anfrage.

竹村一人先生の目・二重整形の症例 (アフター)

竹村一人先生がいるクリニック